Thirsa Lauf

Secretaris

Thirsa Lauf is getrouwd met Bob en mama van een samengesteld gezin met vijf kinderen. Zij heeft een Bachelor Social Work met een aanvullende opleiding tot coach voor samengestelde gezinnen.
Na haar studie en werk in de jeugdhulpverlening vertrok zij naar Afrika, waar zij haar toenmalige man leerde kennen. Ze was betrokken bij kinderprojecten, gaf trainingen en organiseerde conferenties.
Na een paar heftige jaren kwam zij weer terug naar Nederland en werd een alleengaande moeder vlak na de geboorte van haar tweede zoontje. Het was een heel proces, waarbij zij haar leven weer moest opbouwen en herstel vinden voor haarzelf en haar twee zoontjes.
Al gauw werd het haar missie om andere alleengaande ouders te ondersteunen en de taboe van alleengaand ouderschap binnen de christelijke wereld te helpen te doorbreken. 
Thirsa schrijft en spreekt vanuit haar eigen ervaring en haar achtergrond als opvoedkundig trainer en hulpverlener. In 2021 verscheen haar eerste boek De extra mijl. Thirsa wil alleengaande ouders bemoedigen en handvatten geven om samen met God te gaan of blijven wandelen.