Alle ballen in de lucht! hoe dan?

In deze interactieve workshop neem ik je mee naar situaties die herkenbaar zijn, afgewisseld met momenten waarop jij actief samen aan de slag gaat.

Het is een leerzame, motiverende en inspirerende workshop waarin diepgang en ontspanning zich afwisselen met humoristische en kwetsbare momenten; een steuntje in de rug op je weg naar herstel en nieuwe mogelijkheden. Leren zien waar je kracht ligt en hoe je mag gaan ontdekken wie jij mag zijn in Christus voor je gezin.

Ballen in de lucht houden, of gewoon los durven laten om nieuw perspectief in je leven te krijgen?

Ga jij de uitdaging aan? Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten in een workshop waar je verder mee kunt.

Wie geeft deze Workshop?

Mijn naam is Margriet Germeraad. In het dagelijks leven ben ik moeder van twee kinderen. Al vroeg in mijn leven leerde ik dat je niet op alles wat er in je leven gebeurt invloed hebt. Dat het wijs is om in die gevallen los te leren laten. Na de scheiding kwamen er wat dat betreft nieuwe uitdagingen bij.

Als secretaris bij PowerParent kan ik een deel van mijn talenten goed inzetten, ook op facebook. Daarnaast zie ik hoe de Heer het leidt, en waar ik in Zijn wegen mag wandelen, die Hij voorbereid. Dat doe ik onder anderen door dit jaar de “I am bijbelschool” te volgen. Zo strek ik me uit bruikbaar te zijn in Gods koninkrijk.

Andere workshops tijdens dit weekend

Tijdens het weekend kun je kiezen uit een van deze uitdagende workshops