Gezond (op)voeden

Tijdens deze workshop over gezonde voeding duiken we de Bijbel in voor advies. Onze Schepper weet namelijk het beste wat wij nodig hebben, veel beter dan alle voedingsgoeroes bij elkaar!

Hoe fijn zou het zijn als je je gezond en fit voelt, genoeg energie hebt om de dag goed door te komen en te doen wat je graag wilt doen? Energie halen we uit onze voeding, uit pure voeding die God voor ons gemaakt heeft. Als alleengaande ouder ben jij waarschijnlijk degene die vaak het eten op tafel zet. Maar dagelijks gezonde maaltijden op tafel zetten die ook nog energie geven voor jou en je kinderen is niet altijd even makkelijk.

Kan je wel wat hulp en motivatie gebruiken om gezonde keuzes te maken, dan is deze workshop echt iets voor jou! We gaan samen aan de slag om stappen te zetten naar een gezondere voeding voor jouw gezin. We helpen je om je kennis over voeding te vergroten, om inzicht te krijgen wat de voordelen van gezonde voeding voor jou kan betekenen en voor degenen die jij (op)voedt. Elke deelnemer krijgt een persoonlijk voedingsadvies mee waar je gelijk wat mee kunt op een hele eenvoudige manier.

Het is een leerzame workshop om samen bezig te zijn met een heel leuk en belangrijk onderwerp, waar je écht mee verder kunt.

Wie geeft deze Workshop?

In een kleine evangelische gemeente “de Levensbloei” in Eibergen mag ik zangleider zijn. Onze gemeente is echt een herberg voor velen geweest en nu nog. Ben heel dankbaar dat ik deze gemeente mag dienen

Wenda van den Hoek & Mirjam Knol

Andere workshops tijdens dit weekend

Tijdens het weekend kun je kiezen uit een van deze uitdagende workshops