Kleur je verlangen (VOL)

KLEUR JE VERLANGEN. 

Het is goed om je verlangen te onderzoeken!
Waar verlang jij naar?
Hoe ziet dat eruit?
Hoe kom je daar?

Verlangen is een gevoel, een sterke uiting van jouw hart en ziel, een krachtige energie. Het zet je in beweging; het gaat over wat jij graag zou willen of nodig hebt.
Het is toekomstgericht. Wanneer je verlangen bekend is, kun je ernaar toe gaan werken.

In deze workshop gaan we praktisch aan de slag met het onderzoeken van jouw verlangen en brengen we dit op een creatieve, kleurrijke manier in beeld.

ONTDEK DE KLEUR(EN) VAN JE VERLANGEN

Enkele jaren geleden heb ik de opleiding Persoonlijke Kracht Coach gedaan en ben ik razend enthousiast geworden om deze methodiek in te zetten in Gods Koninkrijk. Het geeft een blauwdruk van jouw prachtige unieke zelf en geeft inzicht in jouw specifieke talenten, waarden, motieven en drijfveren.

In deze workshop gaan we de eerste stap doen: het ontdekken van jouw Verlangen!

Dit doen we met behulp van vragen, elementen en gekleurde hartjes. Zo ontstaan inzichten naar waar jij heen wilt in je leven.

Een prachtige ontdekkings- en verdiepingstocht, waarbij jouw veelkleurig verlangen zichtbaar mag worden. En wanneer jij je verlangen helder hebt, weet je waar je naartoe kunt bewegen.

We zullen daarbij ook kijken hoe jij een eerste praktische stap kunt zetten om dit verlangen daadwerkelijk dichterbij te halen.

KLEURrijke groet,
Charlotte van den Berge

Wie geeft deze Workshop?


Ik ben Charlotte van den Berge. Ik hou van mensen en ik werk graag samen met de Heilige Geest om Zijn kinderen te helpen hun identiteit te leren ontdekken en hun kleurrijke gaven te bevestigen.

Of het nu gaat om helpen met het doorbreken van blokkades, innerlijke genezing of persoonlijkheidstesten; als pastorale hulpverlener/coach werk ik gepassioneerd, persoonlijk en doelgericht gericht aan jouw hersteld, overvloedig leven.

Het leven dat Jezus voor Zijn kinderen bedoeld heeft. (Joh 10: 10).

Andere workshops tijdens dit weekend

Tijdens het weekend kun je kiezen uit een van deze uitdagende workshops