Let God Lead!

In deze workshop neem ik je mee naar situaties die herkenbaar zijn, afgewisseld met momenten waarop jij actief alleen of samen met anderen aan de slag gaat.

Het is een leerzame, motiverende en inspirerende workshop waarin diepgang en ontspanning zich afwisselen met humoristische en kwetsbare momenten; een steuntje in de rug op je weg naar herstel en nieuwe mogelijkheden. Leren zien waar je kracht ligt en hoe je mag gaan ontdekken wie jij mag zijn in Christus voor je gezin.

Loslaten door God te laten leiden in je leven.

Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten in een workshop waar ik handreikingen zal geven hoe je kan loslaten en God het vertrouwen geeft dat Hij je leidt op al je wegen, dat Hij er altijd bij is.

Wie geeft deze Workshop?

Mijn naam is Margriet Germeraad.

In het dagelijks leven ben ik moeder van twee kinderen. Al vroeg in mijn leven leerde ik dat je niet op alles wat er in je leven gebeurt invloed hebt. Ik mocht ervaren dat het goed is om in die gevallen los te leren laten. Na de scheiding kwamen er wat dat betreft nieuwe uitdagingen bij.

Als secretaris bij PowerParent kan ik een deel van mijn talenten goed inzetten, ook op Facebook.

In 2022-2023 volgde ik de I am bijbelschool en in 2023 ben ik gevraagd campingpastor te zijn op een camping voor minima wat ik als zegen heb ervaren. Ik groei nog steeds in mijn bedieningen en ervaar steeds meer hoe God de wegen baant.

Andere workshops tijdens dit weekend

Tijdens het weekend kun je kiezen uit een van deze uitdagende workshops