Mijn Zielsprent van vandaag

God werkt niet alleen door woorden, ook door beelden. In deze workshop maken we een of meerdere zielsprenten. Het is een creatieve workshop. Maak keuzes uit beelden die je raken, verwerk dit op een kaart voor jouzelf; een momentopname, als eerste van wat misschien wel je visuele dagboek gaat worden.

De kaarten helpen je jezelf te (h)erkennen en begrijpen; de mooie kanten van jezelf, waar je blij mee bent, maar ook de schaduwkanten, of datgene waar je mee worstelt. Jouw zielsprent verzameling verbeeldt jouw (levens) verhaal. Het is een beeldende manier van werken waarin je jezelf leert kennen en die je ondersteunt in het tonen van jezelf. Een helende ervaring wanneer je God hierin betrekt. Deze workshop is ontspannend, creatief en met diepgang.

We werken in een kleine groep waardoor je de taal, de sfeer en de boodschap van jouw creatie nog helderder krijgt. Je leert en laat jezelf kennen op een andere manier; je kracht en je kwetsbaarheid, waar je nu staat en waar je je nog toe wilt verhouden. In Christus genade mag jij er zijn en is er plaats voor waar je bent en wie je bent. Verbeeld je mee? 

Wie geeft deze Workshop?

Marja Krans

Andere workshops tijdens dit weekend

Tijdens het weekend kun je kiezen uit een van deze uitdagende workshops