Minicursus ‘massage’

Hoe geef je iemand een ontspannende nekmassage?

Bij deze mini cursus leren de deelnemers, door op elkaar te oefenen, hoe ze een korte ontspannende nekmassage kunnen geven zittend aan een tafel met een kruk/stoel. 

Via een instructieblad, met een klein flesje massage olie en een korte uitleg bij aanvang, gaan jullie direct aan de slag.

Wij werken met een groep van maximaal 10 deelnemers.

Massage

Ik vind het fijn om mensen op hun gemak te stellen zodat zij kunnen geniet van een ontspannen massage. het is laagdrempelig en met oog voor ieders comfortzone.

Wat kun je verwachten wanneer je je opgeeft voor een massage bij mij? Een stoelmassage waarbij je comfortabel zit en waarin ik je een ontspannen rug/nek/schoudermassage kan geven van ongeveer 20 min.

Het fijne van een stoelmassage is dat je de mogelijkheid hebt om gewoon je shirt aan te houden, wanneer je je daar prettig bij voelt! 

Wie geeft deze Workshop?

Mijn naam is Brigitte, 52 jaar, getrouwd en moeder van een zoon. Sinds 1995 ben ik, naast sociotherapeut binnen de GGZ, ook masseuse.

Ik vind het fijn om mensen op hun gemak te stellen zodat zij tegelijkertijd kunnen genieten van een ontspannen massage. Heel laagdrempelig en oog voor ieders zijn/haar comfortzone!

Brigitte Sprong

Andere workshops tijdens dit weekend

Tijdens het weekend kun je kiezen uit een van deze uitdagende workshops