Orlando Bottenbley

Ik ben enthousiast over wat PowerParent te bieden heeft aan alleengaande ouders. Voor mij is het hart van het evangelie dat Jezus zijn leven geeft voor ons. Hij kiest voor ons, wil een intieme relatie met ons als mensen. Juist in de gebrokenheid van het leven, waarin mensen elkaar laten vallen, is God nabij.

Ruben Flach

Directeur Stichting Opwekking

Als mens zijn we voor relatie geschapen, met God zelf, maar ook met elkaar. Het leven loopt echter soms anders dan gedacht of gedroomd. Daarom ben ik enthousiast over de visie van stichting PowerParent, juist omdat het vanuit Gods woord perspectief wil bieden aan de alleengaande ouder. Dit is het weerspiegelen van een belangrijke opdracht van God om naar elkaar om te zien.

Ivar van der Sterre

Directeur DPM Nederland (& voormalig directeur Herstel Conferenties)

Wat geweldig dat PowerParent het stokje overpakt met inspiratieweekenden voor alleengaande ouders. Toen ik die zelf nog organiseerde heb ik daar altijd intens van genoten (vanuit Herstel conferenties). Juist in gebrokenheid ontdek je tijdens zo’n weekend: Mijn leven is niet over…! God is een Vader die herstelt en Hij heeft hoop en een geweldige toekomst voor mij! Hij is dichtbij, ook als alles schuurt.

Astrid Feddes

Oprichter stichting Destined to Reign

PowerParent in Nederland is een zegen voor alle alleengaande ouders! Soms loopt het leven anders dan je had gedacht. Gods belofte is dat Hij jouw geluk voor ogen heeft en een hoopvolle toekomst geeft. Word empowered tijdens één van de weekenden. Een geweldig team, waaronder een aantal ervaringsdeskundigen, staat voor je klaar om vanuit Bijbels perspectief je toe te rusten, te bekrachtigen en te bemoedigen!

Dr. Harriette Verwey

Cardioloog die het vrouwenhart op kaart zette

Wat ik herken bij PowerParent is het verlangen naar heelheid en genezing, het er willen zijn voor mensen die zich eenzaam voelen in een onbekende situatie. Zelf ken ik dat ook: toen ik naar Nederland kwam, als 18 jarige, heb ik me ontzettend eenzaam gevoeld. Wat mij op de been hield was allereerst het doel dat ik voor ogen had: dokter worden. Makkelijk was het niet. Er kunnen heel erge dingen in je leven gebeuren en juist dan moeten we niet bij de pakken neer gaan zitten. Het geloof dat God met jou doorgaat, dát geeft innerlijke rust en balans.  Daarom wil ik mensen uitdagen naar een PowerParent weekend te gaan, om je te laten inspireren en God de wind onder je vleugels te laten zijn, en weer te gaan dromen

Gerard en Lydia de Groot

Stichting Heart2Heart

Wij zijn zelf op latere leeftijd getrouwd en hebben daardoor een bijzondere ‘klik’ met alleengaanden. En hoewel wij zelf als single geen kinderen hadden, kennen we de uitdagingen van een leven zonder partner.
Doordat we regelmatig voor groepen alleengaanden spreken, ontmoeten we daar ook in toenemende mate single ouders. Vaak beseffen we niet wat een ongelofelijke offers deze ouders dagelijks moeten brengen.
Geweldig dat PowerParent weekenden organiseert om hen te helpen Gods antwoorden te vinden op de problemen en uitdagingen die zij tegenkomen. Daarnaast zal het heerlijk zijn om te ontdekken dat ze niet de enigen zijn, ze van elkaar kunnen leren en verder zullen ontdekken wat Gods plan in deze fase voor hun leven is.

Bram de Blouw

Relatiecoach, schrijver

Een overlijden van de partner of een echtscheiding legt een extra druk op betrokkenen als je als ouder de dubbelrol van vader/moeder moet vervullen. Voor mij zijn deze ouders de echte helden als het gaat om de opvoeding van hun kinderen. Ondersteuning bij deze rol of gewoon eens uitpuffen van de intensiteit van het zijn van opvoeder is dan van harte welkom. Ik ondersteun dan ook van harte het doel van PowerParent om er speciaal voor deze groep ouders te zijn!